Muži zakončili sezónu vysokým víťazstvom v Novom Meste nad Váhom

  1. Domov
  2. A mužstvo
  3. Muži zakončili sezónu vysokým víťazstvom v Novom Meste nad Váhom

Naše A-mužstvo vycestovalo v sobotu 8. júna do Nového Mesta nad Váhom, kde odohralo svoj posledný zápas v sezóne 2023/2024 III. ligy Západ.

Skóre stretnutia sa menilo už v 5. minúte, keď poslal náš tím do vedenia Adam Jackuliak, ale po štvrťhodine hry už vyhrávali domáci, a to zásluhou ich dvojgólového kapitána Lukáša Šebeka. Naši muži si však stihli prinavrátiť vedenie ešte do polčasovej prestávky. Marek Puškár najprv v 38. minúte vyrovnal a potom pridal ešte gól do šatne. Po zmene strán menili skóre už len naši hráči. Dvakrát rozvlnil sieť súpera Denis Jančo, medzitým sa do streleckej listiny zapísal aj náš kapitán Milovan Kapor. Naše A-mužstvo tak na záver sezóny ukončilo 5-zápasové čakanie na víťazstvo a napokon skončilo v tabuľke na 7. mieste.

Denis Tomaškovič, tréner RSC Hamsik Academy: „Zápas hodnotím veľmi pozitívne. Nielen vzhľadom na výsledok, ale hlavne preto, že sme dali príležitosť veľmi mladým hráčom, aj hráčom z kategórie U19, ktorí sa príležitosti zhostili veľmi dobre. V zápase sme hrali veľmi dobre kombinačne, dobre sme sa hýbali v medzipriestoroch a dokázali sme si vypracovať veľa gólových príležitostí. V prvom polčase bol úsek hry, kde sme pri výstavbe útoku boli veľmi nepresní, na čom musíme v budúcnosti popracovať. V Novom Meste nad Váhom nám pripravili veľmi priateľské prostredie, za čo im patrí veľké uznanie a vďaka. Myslím si, že určite patria do tretej ligy a prajem im čo najskorší možný návrat.“

III. liga Západ – 30. kolo – sobota 08.06.2024, 17.00 h – Nové Mesto nad Váhom

AFC Nové Mesto nad Váhom – RSC Hamsik Academy 2:6 (2:3)

Góly: 6. a 15. Šebek – 5. A. Jackuliak, 38. a 45. Puškár, 53. a 85. Jančo, 83. Kapor. ŽK: 48. Jakub, 87. Kolembus – 31. Jenat, 40. Holub, 68. Kajsin. Rozhodovali: Barát – Slatárovič, Uram. Diváci: 110.

Zostava AFC Nové Mesto nad Váhom: Druxa – Kolembus, Hudak, Šimorka (46. Jakub), Vávra, Valík (54. Kvasnička), Birás, Minaroviech (65. Koritina), Petráš (65. Pavlíček), Dadakov, Šebek (C).
Tréner: B. Grznár.

Zostava RSC Hamsik Academy: Dovec – S. Hachek, Jenat, Kapor (C), P. Hanes (85. Ajeti) – Holub, Klandúch (53. Kajsin) – Krištof (71. Y. Hachek), Jančo (85. Palko), A. Jackuliak – Puškár (71. Beran).
Tréner: D. Tomaškovič.

Ostatné výsledky 30. kola III. ligy Západ

FC Žolík Malacky – FK Podkonice 3:0

FC Slovan Galanta – MFK Zvolen 0:1

OK Častkovce – TJ Jednota Bánová 2:0

ŠKF Sereď – FK Rača Bratislava 0:0

FK Beluša – FK Slovan Duslo Šaľa 0:0

FK Dubnica nad Váhom – OFK Baník Lehota pod Vtáčnikom 3:1

TJ Družstevník Veľké Ludince – MŠK FOMAT Martin 2:2

Foto: FB AFC Nové Mesto nad Váhom

Ďalšie novinky