B-tím mužov prehral tesne v Šalkovej

  1. Domov
  2. A mužstvo B
  3. B-tím mužov prehral tesne v Šalkovej

Naše B-mužstvo odohralo v sobotu 25. mája od 19.00 h derby stretnutie 23. kola VI. ligy skupiny C v Šalkovej.

V súboji piateho a štvrtého celku tabuľky sa už v 3. minúte ujali vedenia domáci, keď sa presadil Dušan Matis. Naše mužstvo v závere prvého polčasu vyrovnalo zo štandardky zásluhou Patrika Palka, ale tri body ostali v Šalkovej, o čom rozhodol v 84. minúte Lukáš Palovič. Nášmu B-tímu patrí v tabuľke naďalej 4. priečka. Nasledujúci zápas odohrá v nedeľu 2. júna od 17.30 h, keď doma v Hrochoti privíta posledné Selce.

Pavol Zlevský, tréner RSC Hamsik Academy B: „Zápas v Šalkovej sľuboval dobrý futbal, čo sa aj potvrdilo. Od začiatku sa hral otvorený futbal, čo nám veľmi vyhovuje. Šance boli na oboch stranách, ale naši mladí chlapci nedokážu so šancami naložiť tak, ako skúsení hráči, a preto šancí potrebujeme viac. V ten istý deň nám hralo naše A-mužstvo aj dorast, a preto zostava bola taká, aká bola. Veľmi nám chýbajú dvaja až traja skúsení hráči, ktorí by to zobrali na seba a strhli celé mužstvo k výhre. Súperovi však ďakujem, že chcel hrať futbal. A takisto gratulujem k výhre.“

VI. liga skupina C – 23. kolo – sobota 25.05.2024, 19.00 h – Šalková

FK Šalková – RSC Hamsik Academy B 2:1 (1:1)

Góly: 3. Matis, 84. Palovič – 40. Palko. ŽK: 39. Chovan, 90. M. Tuček – 52. Kukučka, 77. Tomahogh. Rozhodovali: Dodok – Foltán, Šlosiariková. Diváci: 125.

Zostava FK Šalková: Gnida – Dobrík (C), Štubniak, Šimčík (90. T. Tuček), Majer, Palovič, Matis, Chovan (58. Demeter), Lašút (88. M. Tuček), Revaj, Pázmány.
Tréner: D. Vernarský.

Zostava RSC Hamsik Academy B: Vilhan – Hraško (C), Žirko, Baitar, Jursa, Boľf, Palko, Gatial (56. Sláva), Krasniqi, Tomahogh, Kukučka.
Tréner: P. Zlevský.

Ďalšie novinky