Muži prehrali v Seredi po góloch v samom závere

  1. Domov
  2. A mužstvo
  3. Muži prehrali v Seredi po góloch v samom závere

Naše A-mužstvo vycestovalo v nedeľu 12. mája do Serede, kde o 17.00 h nastúpilo na stretnutie 26. kola III. ligy Západ.

Po prvom polčase viedli najtesnejším rozdielom domáci, keďže v 26. minúte rozvlnil sieť Tomáš Vantruba. Po hodine hry vyrovnal na 1:1 zblízka, po prihrávke Patrika Hanesa z ľavého krdla,  Saveliy Somov, ale od 71. minúty hralo naše mužstvo o desiatich po vylúčení Patrika Abraháma za dve žlté karty. V 87. minúte sa sily na ihrisku vyrovnali, keď išiel po druhej žltej karte predčasne pod sprchy Tomáš Juriš. Náš tím už siahal aspoň na bod, lenže Sereď zvládla záver duelu na výbornú a po góloch Lukáša Remeňa a Mareka Michaličku v záverečných desiatkach sekúnd vyhrala 3:1. Naši muži tak zaznamenali druhú prehru v rade, po ktorej klesli v tabuľke na 5. miesto o bod za Belušu. Sereď sa udržala na 3. priečke. Nasledujúci zápas odohrajú zverenci trénera Denisa Tomaškoviča v sobotu 18. mája od 17.00 h na Mestskom mládežníckom štadióne v Radvani, kde privítajú súpera z Beluše. Pôjde o posledný domáci zápas v sezóne.

Denis Tomaškovič, tréner RSC Hamsik Academy: „Zápas sme, asi už ako zvyčajne, nezačali úplne dobre. Súper bol prvých dvadsať minút lepší, no po góle, pri ktorom sme spravili individuálnu chybu, sa hra zmenila. Dovolím si povedať, že sme boli lepším tímom na ihrisku. Do druhého polčasu sme zmenili nejaké veci a zaslúžene vyrovnali. Zhodou okolností, keď sme chceli dať druhý gól, prišlo vylúčenie nášho hráča. Potom sa ten zápas z našej strany už len dohrával, snažili sme sa ubrániť nerozhodný výsledok, možno pomýšľať na nejaký brejk, no nestalo sa. Ako už párkrát predtým v sezóne, opäť sa nám stalo, že sme dostali gól v poslednej minúte. Z tohto pohľadu to mrzí, pretože minimálne na bod sme mali. No na druhej strane treba priznať, že nás dobiehajú zranenia. Aj v dnešnom zápase sme museli dvakrát vynútene striedať, trápia nás aj žlté karty, čiže je to pre nás ťažšie obdobie, kde lepíme zostavu. Musíme sa ale pozviechať z toho a pripraviť ten káder, ktorý bude schopný zasiahnuť do zápasu, čo najlepšie, aby sme sa pokúsili v poslednom domácom zápase zvíťaziť.“

III. liga Západ – 26. kolo – nedeľa 12.05.2024, 17.00 h – Sereď

ŠKF Sereď – RSC Hamsik Academy 3:1 (1:0)

Góly: 26. Vantruba, 90. Remeň, 90. Michalička – 60. Somov. ŽK: 17. Petrović, 56. Juriš, 90. Remeň, 90. Michalička – 63. Abrahám, 72. R. Kollár (RT), 84. J. Krištof. ČK: 87. Juriš (po druhej ŽK) – 71. Abrahám (po druhej ŽK). Rozhodovali: Parilák – Hudy, Vašš. Diváci: 350.

Zostava ŠKF Sereď: Znamenák – Janso, Stareček, Pénzeš (46. Javor), Šmatlák (67. Khaletskyi), Vantruba, Buchel (79. Michalička), Petrović, Juriš, Remeň (C), Assuncao.
Tréner: R. Slezák.

Zostava RSC Hamsik Academy: Slančík – Holub (31. Hanes), Jenat, Kapor, A. Jackuliak (75. Santos) – Krištof, Netolický – Puškár (78. Ajeti), Jančo, Somov (78. Beran) – Abrahám (C).
Tréner: D. Tomaškovič.

Ostatné výsledky 26. kola III. ligy Západ

FK Dubnica nad Váhom – TJ Jednota Bánová 0:1

FK Beluša – FK Podkonice 3:2

FC Slovan Galanta – MŠK FOMAT Martin 4:1

OFK Baník Lehota pod Vtáčnikom – FK Slovan Duslo Šaľa 5:2

FC Žolík Malacky – TJ Družstevník Veľké Ludince 1:1

MFK Zvolen – FK Rača Bratislava 3:1

OK Častkovce – AFC Nové Mesto nad Váhom 2:6

Foto: archív RSC HA

Ďalšie novinky