Muži v generálke remizovali s béčkom Slovácka

  1. Domov
  2. A mužstvo
  3. Muži v generálke remizovali s béčkom Slovácka

Naše A-mužstvo odohralo v posledný februárový piatok v Rudlovej generálku na jarnú časť III. ligy Západ, ktorá sa už nezadržateľne blíži.

Do vedenia nás proti B-tímu Slovácka poslal v 54. minúte Matej Rosenberger. Český treťoligista vyrovnal na konečných 1:1 v 72. minúte. Už v piatok 1. marca o 16.00 h čaká našich mužov štart treťoligovej jari. V regionálnom derby privítame na Mestskom mládežníckom štadióne súpera z neďalekých Podkoníc.

Denis Tomaškovič, tréner RSC Hamsik Academy: „Fyzicky najťažší zápas v príprave. Všetci hráči si museli siahnuť na dno síl. Treba športovo priznať, že výsledok je pre nás prijateľný. Súper si hlavne v druhom polčase vypracoval veľa šancí, no premeniť dokázal len jednu. V priestoroch, kde sme chceli byť nebezpeční, nám to nevychádzalo, lebo sme strácali veľa jednoduchých lôpt. Ak sme dokázali uhrať ťažkú loptu, hneď sme vedeli byť nebezpeční aj pred bránou súpera. Myslím si, že tento zápas nám dokáže pomôcť pripraviť sa na prvé jarné kolo čo najlepšie. Zimná príprava bola dlhá a všetci sa tešíme sa derby zápas s Podkonicami.“

Prípravný zápas – piatok 23.02.2024, 11.00 h – Rudlová UT

RSC Hamsik Academy – 1. FC Slovácko B 1:1 (0:0)

Gól RSC HA: Rosenberger.

Základná zostava RSC HA: Slančík – A. Jackuliak, Jenat, Kapor, P. Hanes – Holub, Jančo, Netolický – Krištof, Abrahám, Rosenberger.
Striedali: Dovec – Ceniga, Boľf, Ždánsky, Beran, Krasniqi, Somov, Okpo.

Predchádzajúce výsledky A-mužstva RSC Hamsik Academy v zimnej príprave 2024

FK Brezno – RSC Hamsik Academy 1:6

RSC Hamsik Academy – FK Třinec 3:1

MŠK Novohrad Lučenec – RSC Hamsik Academy 0:2

RSC Hamsik Academy – 1. MFK Kežmarok 4:1

MŠK Rimavská Sobota – RSC Hamsik Academy 4:4

Ďalšie novinky