Program víkendu a následných dohrávok: Máme tu záver jesene

  1. Domov
  2. A mužstvo
  3. Program víkendu a následných dohrávok: Máme tu záver jesene

Naše áčko aj mládežnícke kategórie čakajú počas nasledujúcich dní posledné zápasy v jesennej časti.

Mužov čaká vo sviatočný piatok 17. novembra o 13.00 h dohrávka 12. kola III. ligy Západ proti FK Beluša, a to na umelej tráve štadióna na Sihoti v Trenčíne. V tabuľke nám, s dvomi zápasmi k dobru oproti väčšine mužstiev, patrí s 19-timi bodmi 9. miesto, zatiaľ čo Beluša má 22 bodov a je na 8. priečke, ale odohrala o zápas viac ako náš tím. Jesennú časť zakončí naše A-mužstvo v utorok 21. novembra o 13.00 h na Mestskom mládežníckom štadióne v Radvani-Kráľovej dohrávkou 15. kola proti AFC Nové Mesto nad Váhom.

Dorastenci majú pred sebou posledné domáce jesenné vystúpenie, keď v piatok 17. novembra privítajú na umelej tráve v Rudlovej v rámci 15. kola II. ligy Západ rovesníkov z Malaciek. Starší dorast bude hrať od 11.00 h, mladší od 13.30 h. Naše dorastenecké tímy U19 a U17 zakončia jesennú časť v stredu 22. novembra dohrávkou 14. kola na pôde MŠK Púchov.

Starší žiaci vycestujú v sobotu 18. novembra do Rimavskej Soboty, kde ich čaká posledné jesenné meranie síl v rámci I. ligy Stred. Pätnástka nastúpi na svoj duel o 10.00 h, štrnástka o 12.00 h.

Mladší žiaci budú hrať v rámci posledného jesenného kola proti Rimavskej Sobote doma v Rudlovej, a to v nedeľu 19. novembra. Trinástka bude hrať od 10.00 h, dvanástka od 11.30 h.

Dievčatá, teda juniorky a žiačky, zakončia jesennú časť dohrávkou 9. kola I. ligy skupiny B v nedeľu 26. novembra na ihrisku GFC Regionálnej Akadémie.

Sumár mládeže z uplynulého víkendu nájdete tu.

Ďalšie novinky