Program víkendu: Dorastenci v sobotu v Rudlovej, mladší žiaci privítajú v Podlaviciach Ružomberok

  1. Domov
  2. A mužstvo
  3. Program víkendu: Dorastenci v sobotu v Rudlovej, mladší žiaci privítajú v Podlaviciach Ružomberok

Počas druhého septembrového víkendu odohrajú naše mužské i mládežnícke kategórie ďalšie súťažné zápasy. Väčšina našich tímov bude hrať doma.

Muži nastúpia v nedeľu 10. septembra o 10.30 h na stretnutie 6. kola III. ligy Západ na pôde FK Rača Bratislava.

B-tím mužov privíta v nedeľu o 16.30 h doma v Hrochoti v rámci 5. kola VI. ligy skupiny C nováčika TJ Tatran Čierny Balog.

Dorastenci budú v sobotu 9. septembra v Rudlovej v rámci 5. kola II. ligy Západ hostiť rovesníkov z Partizánskeho. Devätnástka bude hrať od 11.00 h, sedemnástka zabojuje o štvrtú výhru v rade od 13.30 h.

Starší žiaci vycestujú v nedeľu v rámci 4. kola I. ligy Stred do Černovej. Pätnástka sa s domácim MFK Ružomberok stretne o 10.00 h, štrnástka o 12.00 h.

Mladší žiaci sa s Ružomberkom stretnú v sobotu doma v Podlaviciach. Trinástka bude hrať od 10.00 h, dvanástka od 11.30 h.

Dievčatá čaká 2. kolo I. ligy skupiny B, keď v nedeľu v Rudlovej privítajú súperky z GFC Regionálnej Akadémie. Dorastenky budú hrať od 11.00 h, žiačky od 13.00 h.

B-tím dorastu čaká v nedeľu o 9.00 h doma v Rudlovej stretnutie 3. kola IV. ligy Stred, keď si zmeria sily s Ladomerskou Vieskou.

Žiačke B-tímy budú hrať taktiež doma. V rámci 5. kola II. ligy skupiny C sa v nedeľu v Podlaviciach stretnú s Dudincami. Rezerva starších žiakov nastúpi na svoj duel o 10.00 h, B-tím mladších žiakov o 11.45 h.

Ďalšie novinky