Muži odštartovali prípravu na novú sezónu

  1. Domov
  2. A mužstvo
  3. Muži odštartovali prípravu na novú sezónu

Naše A-mužstvo sa v pondelok 3. júla stretlo v Rudlovej na prvom tréningu letnej prípravy pred sezónou III. ligy Západ 2023/2024.

Mužov RSC Hamsik Academy povedie v najbližšom ročníku nový realizačný tím. Ako už avizoval spolumajiteľ Alexander Kóré v našom rozhovore, hlavným trénerom je Denis Tomaškovič. Asistuje mu Rastislav Kollár a Pavol Zlevský, technickým manažérom je Ivan Šimko a vedúcim mužstva Boško Markovič. Na pozícii hlavného kondičného trénera pôsobí Richard Kapustík.

V našom klube už nepokračujú hráči Erik Gaško, Nikolas Miloš Pollák, Martin Majling, Vladislav Slovák, Adam Vávro a Miroslav Neušel, ktorým touto cestou ďakujeme za odvedené služby v našom drese a prajeme im všetko dobré v ich futbalom aj osobnom živote.

Program prípravných zápasov mužov RSC Hamsik Academy – leto 2023

sobota 08.07.2023 o 11.00 h: FK Pohronie – RSC Hamsik Academy

sobota 15.07.2023 o 16.00 h: 1. FC Slovácko B – RSC Hamsik Academy

sobota 22.07.2023: MŠK Púchov – RSC Hamsik Academy

sobota 29.07.2023: FK Železiarne Podbrezová U19 – RSC Hamsik Academy (miesto ešte nie je určené)

„Prípravu absolvujeme na našich ihriskách v Rakytovciach a v Rudlovej. Máme naplánované štyri prípravné zápasy. Snažili sme sa o možnosť konfrontácie s kvalitnými mužstvami, čo si myslím, že sa nám podarilo. Mužstvo sme doplnili o siedmich hráčov, ktorí vzišli z dorastu. Okrem toho mužstvo dopĺňame o ďalších mladých, ale aj skúsenejších hráčov. Po skončení minulej sezóny nastal istý odliv, a tak sme teraz spravili všetko pre to, aby sme adekvátne nahradili chýbajúce posty s potenciálom rastu každého jednotlivca a najmä klubu,“ uviedol na začiatku letnej prípravy Ivan Šimko, technický riaditeľ klubu a technický manažér A-mužstva. O príchodoch hráčov do nášho kádra vás budeme postupne informovať na našom webe a sociálnych sieťach.

Ďalšie novinky